18 September 2020
Home / News / Un job de vis – artistul de sandvișuri

Un job de vis – artistul de sandvișuri

De multe ori m-am simțit frustrat că nu m-am născut cu un talent oarecare: să ajung mare jucător de tenis, să cânt la pian sau la chitară, să devin magician. A trebuit să muncesc din greu și să îmi frec coatele pe mesele bibliotecilor, perseverând într-un domeniu – cel economic – către care nu aveam nici cea mai mică aplecare la terminarea liceului. Pe atunci visam să devin programator.

Pentru generațiile mai tinere văd că e mult mai simplu. Fără prea mari eforturi ai toate șansele să ajungi artist, mai ales că arta cuprinde din ce în ce mai multe aspecte ale vieții cotidiene. Și ce poate fi mai frumos decât să ajungi artist, să te aplaude lumea, să primești zâmbete și complimente, să știi că ceea ce ai tu de oferit este unic, irepetabil, original?!

De exemplu, artist de sandvișuri! Ești peste ceilalți artiști, categoric. Poezia este prăfuită, spațiul muzical este doldora de voci, dar lumea sandvișurilor este în plin fuleu! Până la urmă nu tuturor le place poezia, nu toți apreciază muzica, dar toți oamenii trebuie să mânce. Și atunci vor veni la tine, artistule de sandvișuri. Vor aștepta cu gura căscată să le prepari gustarea, iar tu, nemuritor și rece, vei asorta cu puțină maioneza viața fiecăruia. Poate și cu muștar, pe ici pe colo.

Subway

Cel mai important lucru – vei face parte dintr-o elită. Unii nu reușesc să termine liceul (de Bac nu mai vorbesc), deci nu te vor putea concura niciodată. Dar asta este, arta nu e pentru oricine.

Subway. Viitorul sună bine. Dar pe alocuri pute îngrozitor.

[layout show=”1″]
0 Shares
Share
Tweet
Share