15 January 2021
Home / Observații / Susțineți “Acțiunea umană!”

Susțineți “Acțiunea umană!”

Tratatul de economie al lui Ludwig von Mises, cartea care mi-a schimbat profund modul de înțelegere a economiei și pe care o consider cea mai importantă lucrare de profil scrisă vreodată, este în curs de publicare la Institutul Ludwig von Mises. Traducerea este de ani buni de zile disponibilă online gratuit, însă obstacolele financiare și dorința de a oferi cititorului un produs de o calitate remarcabilă au împiedicat apariția cărții în format fizic.

Acum Institutul a lansat campania “Deveniți parte din carte!“:

“Am aşteptat foarte mult acest moment şi ne dorim să fie unul perfect. Vrem ca ediţia tipărită să fie una cât se poate de îngrijită. Cartea va avea 15,5 * 23,5 cm, în jur de 980 de pagini, coperta va fi cartonată, legată în pânză Imperial 4690 dark blue cu imprimare folio aurie, cusută, cu tres roşu, împachetată individual. Bineînţeles, va avea la interior o hârtie de cea mai bună calitate, pentru că ne dorim să vă punem la dispoziţie un obiect care să satisfacă intelectual şi estetic.

Dar, tot acest efort este costisitor: doar tipărirea unui prim tiraj de 1.000 de exemplare va avea costuri estimate între 7.000 şi 10.000 de euro, în funcţie de hârtia folosită, iar la acestea se adaugă costuri de distribuţie şi multe altele.

De aceea, vă invităm să faceţi precomenzi ale cărţii la preţul iniţial de 90 sau 100 de lei, în funcţie de hârtia de interior aleasă. Astfel, vom avea finanţare şi o idee despre cât de mare este cererea iniţială.

Pentru susţinătorii noştri cei mai capabili şi dornici să ajute la răspândirea Acţiunii umane, am lansat campania Deveniţi parte din carte!

Această campanie oferă posibilitatea includerii, pe verso-ul paginii de titlu a cărţii, a numelor susţinătorilor cărora le vom mulţumi pentru sprijin. Vor fi pe acea pagină acei care fac o precomandă minimă de 10 exemplare din Acţiunea umană şi firmele pentru care se face o precomandă minimă de 30 de exemplare.”

 

 

56 Shares
Share
Tweet
Share