18 September 2020
Home / Uncategorized / Studentul Anului prelungeste deadline-ul de aplicare!

Studentul Anului prelungeste deadline-ul de aplicare!

Competiţia care îi provoacă cel mai mult pe studenţi prelungeşte deadline-ul de aplicare. Proiectul Studentul Anului te invităsăconcurezi alături de cei mai buni studenţi din România până pe 11 mai.

Dacă te afli printre studenţii ambiţioşi şi dornici de afirmare , rezolvă tema de concurs , dovedeşte că eşti cel mai bun în domeniul tău şi premiul cel mare este al tau!

Studentul anului

Ce este Studentul Anului?

Voluntari pentru Idei și Proiecte organizează cea de-a XI-a ediție a proiectului Studentul Anului, o competiție națională ce premiază cei mai buni studenți pe categoriile: Drept, Arhitectură, Jurnalism și Comunicare, Economie și Medicină.

Companiile partenere care ne sprijină anul acesta  pe categoria Economie sunt: Capital Partners si CODECS.

Cum aplici?

Pentru categoria Economie, concursul constă în realizarea unui eseu cu tema “Impactul reducerii programului de achizitie de active a FED-ului in SUA asupra pietelor emergente. Impactul asupra economiei Romanesti”. Alături de acesta, aplicanții vor trebui să completeze și un formular prin care vor fi evaluate activitățile extracurriculare. Evaluarea este facută de un juriu de specialitate din care fac parte profesori universitari și personalități reprezentative ale domeniului.

Care sunt beneficiile?

Deținătorii celor mai bune cinci lucrări vor concura pentru trofeul Studentul Anului 2014 și premiul de 1500 de euro oferite câștigătorului locului întâi sau pentru pozițiile doi și trei, premiate cu sumele de 500 de euro, respectiv 300 de euro, toate oferite în cadrul Galei Studentul Anului, care la finalul lunii Mai. De asemenea, aceștia sunt invitați la o serie de întalniri, în cadrul cărora pot interacționa cu specialiști în domeniu și pot beneficia de  training-uri șiworkshopuri de dezvoltare personală.

Aplică până pe data de 11 Mai pe site-ul www.studentulanului.ro și rămâi la curent cu noutățile

despre concurs pe pagina de Facebook Studentul Anului!

0 Shares
Share
Tweet
Share