28 October 2020
Home / Ce face statul? / Poliția școlară din San Diego primește lansatoare de rachete și un vehicul militar blindat anti-mină

Poliția școlară din San Diego primește lansatoare de rachete și un vehicul militar blindat anti-mină

Scopul construirii acestui vehicul blindat, care costă 733 000 dolari, este protecția militarilor contra ambuscadelor și dispozitivelor explozive. El tocmai a intrat în dotarea San Diego Unified School District.

Politia 2

 

Sigur, nu au zis că mașina face parte din campania de înarmare a poliției, ci că ea servește unor scopuri umanitare. au și revopsit-o:

Politia 1

 

Exact cum au făcut și rușii cu camioanele lor încărcate cu ajutoare în estul Ucrainei, vă amintiți? Sigur că vă amintiți, mass-media occidentală a relatat cu lux de amănunte evenimentul.

Această investiție nu are nici o legătură cu siguranța elevilor, ci cu siguranța reprezentanților statului în fața cetățenilor. Și, probabil, cu “stimularea” economiei, care a mai primit un șut cu această ocazie, salvându-se câteva locuri de muncă în industria de război, știți, exact asta care contează cel mai mult pentru creșterea nivelului de trai.

0 Shares
Share
Tweet
Share