20 October 2020
Home / Observații / (P) Economisiți bani cu soluția integrată pentru birou

(P) Economisiți bani cu soluția integrată pentru birou

În vremuri de austeritate, când trebuie să strângi cureaua, orice ban economisit este binevenit. Și principiul acesta trebuie urmărit atât în propria gospodărie cât și în cadrul firmei. Indiferent dacă vorbim de dotarea biroul personal de acasă sau de spațiile de lucru ale unei companii, cel mai înțelept este să vă orientați către soluții care vă apasă cât mai puțin la buzunar. Una din cele mai bune modalități de a vă atinge acest obiectiv este să apelați la un integrator de soluții pentru birou.

Primul avantaj al colaborării cu un asemenea partener este oferta abundentă de materiale și echipamente pe care o aveți la dispoziție. Într-un singur loc găsești mobilier, computere, imprimante, cartușe și tonere, papetărie, birotică, produse de protocol și curățenie, electrocasnice etc.

Al doilea avantaj este costul redus. Știm că specializarea și economiile de scară sunt cheia eficienței în orice activitate. Așa că nu are rost să pierzi timpul căutând echipamentul potrivit pentru sălile de conferință, pentru toalete, pentru secretariat, pentru recepție sau pentru alte spații de lucru. La fel cum nu este eficient să cumperi cantități mici de materiale pentru toate aceste spații de la diverși furnizori. Este mai simplu și mai eficient să vorbești cu un consultant specializat pe așa ceva.  În loc să cumperi mobila dintr-un loc, calculatoarele din alt loc și birotica din alta parte, toate echipamentele și materialele se procură de la un singur furnizor. În loc să te aprovizionezi de la 3-4 vânzători, închei un parteneriat cu unul singur.

Fotoliu

Depozitul de Papetărie este un asemenea integrator de soluții pentru birou. El rezolvă toate problemele care țin de funcționalitatea spațiilor de lucru realizând o corelare eficientă între nevoile specifice ale activității dvs. și costul echipamentelor aferente.

Serviciile oferite de Depozitul de Papetărie acoperă o gama largă de domenii conform specificațiilor stabilite de comun acord cu beneficiarul, în urma analizei efectuate de către specialiștii firmei. Depozitul de Papetărie nu este doar un bazar de produse și servicii, ci un partener real care vă ajută să administrați nevoile biroului dvs. prin competență și calitate.

9 Shares
Share
Tweet
Share