28 October 2020
Home / News / Obamacare nu e gratis

Obamacare nu e gratis

Aceasta este reforma sănătății. Făcută de socialiști, nu poate merge decât într-un singur sens: către salamul cu soia și moartea domnului Lăzărescu. Bazele au fost puse demult, Obama doar a mai făcut un pas. Și a făcut acest pas spunându-le americanilor că, dacă vor, pot să-și păstreze vechile planuri de asigurare. Urmarea? 3,5 milioane de americani au primit scrisori prin poștă că au de plătit mai mult și că nu au de fapt de ales, așa cum afirmase președintele. Ce a replicat Obama?

“I am sorry that they are finding themselves in this situation based on assurances they got from me,” he said in an interview with NBC News.

Genul acesta de inginerie socială l-am cunoscut și noi recent, cu “centura de siguranță” de la FMI, cu care ne-am legat până când ne-am sufocat. Ideea e simplă: statul nu are de fapt cum să susțină întreținerea sănătății decât confiscând mai mulți bani… de la cetățeni. Iar sistemul toacă și toacă până când cetățenii vor rămâne și fără bani și fără sănătate. Mulțumesc pentru pont lui Claudiu Nasui.

Obamacare 1

0 Shares
Share
Tweet
Share