26 May 2019
Home / News / Muzeul Marilor Proiecte

Muzeul Marilor Proiecte

Cea mai bună idee care mi-a fost transmisă în această dimineață. Să înființăm un Muzeu al Strategiilor Guvernamentale:

Sa pornim o Campanie pentru Salvarea Strategiilor Guvernamentale de Interes National ce zac acum prin rafturi, prafuite, uitate pana si de cei care le-au facut. Sustineti Strategiile! Avem nevoie de Muzeul Strategiilor pentru Dezvoltare Durabila. 23 de ani de “strategii nationale” se pot duce pe Apa Sambetei si nimeni nu zice nimic. Munca a milioane de bugetari ce s-au luptat ani la randul cu tabelele in Excel si copiatoarele de birou ramase fara toner, dezbaterile extrem de interesante de prin hoteluri la mare sau sali de conferinte in Bucuresti, eforturile lor supraomenesti pentru binele nostru general, se pot pierde pentru totdeauna.

O tara fara “strategii” e o tara fara trecut! Nu aruncati Strategia la cos daca nu mai are nevoie nimeni de ea. Locul ei nu e la cosul de gunoi (cosul de gunoi nu e acasa), locul ei e la Muzeu!! In vitrina! Sustineti Strategia! Sustineti Muzeul Pentru Dezvoltare Durabila! Si asa nu pot fi gasite nicaieri cand le cauti pe site-urile administratiei, acum e timpul sa dam Strategiei locul de cinste pe care il merita, un loc numai al ei.

Sunt total de acord. O țară nu poate avea viitor dacă își uită trecutul. În particular, nu putem concepe serios Mari Proiecte dacă uităm Marea Gargară din trecut. Poza de mai jos nu e de la noi, dar e sugestivă.

APTOPIX Venezuela Chavez

 

[layout show=”1″]
0 Shares
Share
Tweet
Share