18 September 2020
Home / News / Logica economică la RoBlogfest

Logica economică la RoBlogfest

Ca de obicei, aflu cele mai interesante veşti abia după expirarea lor. Acest blog a fost nominalizat la RoBlogfest – nu ştiu de către cine – şi s-a clasat în final pe locul 2 – nu ştiu cum. Blogurile participante au fost separate în trei categorii: Personal si Infotainment; Profesional; Comunicare si Social Media. Logica economică a fost înclus la categoria Profesional, secţiunea Blog despre business, unde ierarhizarea nu s-a făcut după voturile primite din partea publicului, ci în funcţie de notele acordate de un juriu (întregul clasament aici).

Mărturisesc că nu cunosc alte detalii, nici despre competiţie nici despre juriu. Bunăoară, habar n-am de ce alte bloguri de specialitate, precum cele scrise de Cristian Orgonaş, Dan Popa sau Radu Zilişteanu nu au intrat în competiţie. Dacă cineva mă poate lămuri în acest sens…

Nu-mi rămâne decât să mulţumesc, în ceasul al 14-lea (acum că s-a dat ora înainte), celor cărora le-a plăcut acest blog atât de mult încât mi-au oferit ocazia de a scrie rândurile de mai sus.

0 Shares
Share
Tweet
Share