28 October 2020
Home / Ce face statul? / La ASF se poartă stilul mafiot smart casual?

La ASF se poartă stilul mafiot smart casual?

“Ce-i trebuie chelului? Tichie de mărgăritar.” Cam așa și cu ASF, care dă sfaturi în materie vestimentară angajaților. Via Florin Cîțu:

ASF

 

ASF 2

Categoric “fiecare organizație are valori proprii, o personalitate proprie, angajați cu un anumit profil și un stil anume.” Mai exact “profilul” salarial mediu la ASF este de 4000 de euro pe lună, iar “stilul” este să fii șef – 1 din 4 angajați are o funcție de conducere. În privința “valorilor” nu are rost să ne certăm, ASF este plină de valori politice din care una (și cea mai mare) a ajuns deja la închisoare.

ASF 3

Codul vestimentar de la ASF reprezintă cel mai elegant răspuns care se putea da domnului Dan Adamescu, care a acuzat instituția că acționează în stil mafiot. Proprietarul Astra Asigurări trebuia să se informeze mai întâi. Care stil mafiot? Se numește “Ținută Business”. Și asta doar dacă interacționezi cu clienții și nu este vineri, în caz contrar se cheamă “Friday Casual”. Asta înseamnă să ai școală, să știi să asortezi falimentele și furtișagurile din subordine cu haina pe care o porți… pardon, invers.

0 Shares
Share
Tweet
Share