27 October 2020
Home / Aberaţia de intervenţie / Kommisarii prețurilor contra burghezului Lidl

Kommisarii prețurilor contra burghezului Lidl

Kommisarii preturilor, în pur stil sovietic, atacă burghezul ca a vândut prea puține produse ieftine: amendă 15000 lei. Kommisarii zic așa:

“În speţă, a rezultat că la cel puţin o parte dintre produsele prezentate în pliant (comodă baie albă – 26 bucaţi,  comodă 4 sertare, fag – 21 bucaţi, comodă cu 2 sertare şi 2 uşi, pin masiv – 44 bucăţi, aparat de ras cu acumulator  – 48 bucăţi,  termometru noncontact cu infraroşu – 29 bucăţi etc.), în mod evident, operatorul economic nu a asigurat un număr rezonabil de produse, care să fie suficiente pentru satisfacerea afluxului mare de consumatori care, în mod previzibil, putea fi anticipat, având în vedere mărimea magazinului, de 1.000 de mp, ţinând cont de reclama făcută, valoarea reducerilor de până la 83% şi preţurile mici, chiar derizorii, rezultate în urma reducerilor”.

Cu alte cuvinte, așa îți trebuie Lidl dacă vrei să vinzi la preț derizoriu! Vrei să umilești consumatorii cu prețuri mici, hai? Ia tu acum frumos o amendă, să te înveți minte, că prețul normal îl știm noi, l-am calculat la comitetul central al planificării. Și data viitoare, tovarășe Lidl, dacă ai chef de promoții, trebuie să vinzi mai multe produse, eventual trebuie să vinzi gratis (ce poate fi mai derizoriu de atât?) absolut tot ce ai în magazie.

Dar, întrebarea este, credeți că dacă Lidl vindea absolut tot ce are în stoc la preț zero, îmbulzeala clienților era mai mică sau mai mare?! Kommisarii cred că lumea ar fi stat frumos încolonată să intre în posesia bormașinii sau termometrului, că deh, așa au văzut ei că se întâmpla pe vremuri când se dădeau rațiile la alimentară.

1465143_608041305926282_193689354_n

[layout show=”1″]
0 Shares
Share
Tweet
Share