27 October 2020
Home / Articole / Ghana își răsplătește fotbaliștii trimițând un avion cu bani

Ghana își răsplătește fotbaliștii trimițând un avion cu bani

Valiza cu bani e la modă și în Ghana. Despre această țară și Campionatul Mondial de fotbal am mai povestit pe Facebook (cine nu dă like nici nu știe ce pierde) și ziceam că la ei se raționalizează curentul electric la meciurile importante. Mai precis, o fabrică de aluminiu stă în calea fericirii ghanezilor care își aprind toți televizoarele la meciurile echipei naționale. Decizia politică a fost să se micșoreze consumul industrial pentru a nu fi periclitată bucuria poporului.

Tot decizia politică a fost aceea de a răspunde cererii echipei de fotbal de a fi recompensată înainte de încheierea campionatului, probabil de teamă că altminteri s-ar putea să nu mai vadă nici un ban. Și, ca niște sportivi binecrescuți, au cerut cash, tot pe principiul “Doar în Dumnezeu am încredere, restul să plătească cash”. Așa că președintele a vorbit personal la telefon cu jucătorii asigurându-i că va face orice pentru ca banii să ajungă la ei, înaintea meciului de astăzi cu Portugalia.

Ceea ce se pare că s-a și întâmplat. Ministrul Sportului din Ghana a declarat că guvernul a făcut eforturi și a strâns recompensa, a arvunit un avion și le-a trimis fotbaliștilor banii.

Bani

 

Întrebare: acum că băieții s-au văzut cu sacii în căruță, vor juca mai bine sau mai prost în seara asta?

[layout show=”1″]
0 Shares
Share
Tweet
Share