24 October 2020
Home / Observații / Este momentul să devii Studentul Anului!

Este momentul să devii Studentul Anului!

Proiectul național Studentul Anului, aflat la cea de-a XII-a ediție, a dat startul înscrierilor și pornește în căutarea studenților entuziaști, plini de inițiativă și dornici să se dezvolte atât personal, cât și profesional. Studentul Anului vizează marile centre universitare din România, București, Timișoara, Cluj-Napoca, Constanța, Tg. Mureș, Iași, Brașov și anunță anul acesta 3 categorii de participare: Economie, IT, și Arhitectură.

Competiția presupune rezolvarea unei teme ce poate fi sub formă de eseu sau aplicație, propusă de partenerul principal de pe fiecare categorie a proiectului și evaluată de un juriu de specialitate ce reunește reprezentanți ai mediului academic, profesioniști din domeniu și jurnaliști. De asemenea, studenții sunt evaluati atât pe baza performanței academice, cât și a implicarii lor extracurriculare.

Încă de la prima sa desfășurare în anul 2001, Studentul Anului a oferit șansa tuturor studenților de a excela în mediul universitar și de a se face remarcați la nivel național. Spre exemplu, Antegala Studenul Anului, oferă participanților oportunitatea de a intra în contact direct cu personalități, cu oameni de influență și li se vor pregăti diferite traininguri și activități de teambuilding, cu scopul de a crea o rețea națională de studenți remarcabili.

Una dintre categoriile de concurs ale proiectului Studenul Anului este Economia. Aceasta oferă cadrul favorabil pentru cei care studiază diferite domenii, precum economie, afaceri, management, finanțe, politică. Tema de anul acesta face referire la șansele antreprenorilor români într-o economie globalizată, fără frontiere.

Partenerul financiar al concursului este Capital Partners.

Pentru a aplica, studenții se pot înscrie completând formularul de pe  www.studentulanului.ro/economie.

 

 Afis Economie PNG1

Despre VIP România

 Voluntari pentru Idei și Proiecte este o organizație non-guvernamentală bazată pe voluntariat. De aproape 15 ani realizează anual proiecte de dezvoltare personală pentru studenții din România, programă susținută de companii, mass-media, statul român și instituțiile publice.

 Activitatea VIP reprezintă o contribuție la dezvoltarea mediului social, economic și politic românesc. Prin proiectele sale, asociația descoperă, formează și dezvoltă o comunitate de tineri cu potențial ridicat și abilități de lideri.

Persoană de contact

Diana Ologeanu – Project Manager

Telefon: +40 755 283 714

E-mail: [email protected]

 Website: http://www.studentulanului.ro

Facebook:https://www.facebook.com/StudentulAnului.VIP

24 Shares
Share
Tweet
Share