5 April 2020
Home / Observații / După șeful ANAF, peștele se împute de la coadă

După șeful ANAF, peștele se împute de la coadă

240 Shares

Declarație:

“Nu trebuie trecuta in derizoriu aceasta mica evaziune. Toata cultura spagii e alimentata de aceasta mica evaziune. Daca obturezi acest canal, veti vedea ca lucrurile se curata pana catre varf.”

Deci asta e treaba. Daca te pui cu biciul pe tarabagii, pe comercianți și pe micile întreprinderi, dacă nici unui dintre acești întreprinzători nu o să mai crâcnească, atunci cu siguranță baronimea economică și politică se va comporta ireproșabil. Fiindcă de aia fură politrucul un bou, fiindcă îl vede pe omul de rând că fură un ou. Bravo Sherlock!

Și stați să vedeți, că șeful fiscului face și politică, spune că grație intensificării controalelor la buget s-au strâns mai mulți bani, ceea ce permite schimbarea Codului fiscal. Mă mir că nu ne vorbește și de reforma sistemului de pensii, o imensă fraudă prin care fiecare dintre oamenii muncii este delapidat cu o sumă înfricoșătoare – dar stați! Probabil nu a primit încă voie…

Taxe

Sper că nu vă așteptați ca de la instituțiile represive ale statului și de la cei care le conduc să vină vreo Dreptate sau vreun Adevăr “până la capăt”.

240 Shares
240 Shares
Share
Tweet
Share