18 September 2020
Home / Aberaţia de intervenţie / Din septembrie 75% din aspiratoare vor dispărea de pe rafturi

Din septembrie 75% din aspiratoare vor dispărea de pe rafturi

De la 1 septembrie UE interzice producerea și vânzarea aspiratoarelor mai puternice de 1600W. Vrea să salveze planeta.

O scurtă incursine pe site-urile câtorva retaileri arată amploarea efectelor pe care le va produce legislația socialistă de la Bruxelles. De exemplu, emag.ro are la vânzare 161 de modele de aspirator, dar 121 (75% dintre acestea) au o putere de peste 1600W (click pe poză), ceea ce înseamnă cu vor mai putea fi comercializate. Altex vinde online 133 de modele, dar după intrarea în vigoare a prohibiției vor mai fi disponibile doar 47. Flanco vinde online 84 de tipuri de aspirator, dar 59 dinvor fi interzise.

Aspiratoare interzise

Să salvezi planeta cu prețul curățeniei din locuințe și birouri?! Asta doar birocrații politruci de la Bruxelles și cumetrele ONG-uri hipsterești pot concepe. Așa că nu stați pe gânduri, dacă aveți un ban pus deoparte dați fuga la magazin și cumpărați-vă o sculă ca lumea.

Vă enervează situația? N-aveți de ales, voi ați vrut în UE. Acum aveți la dispoziție democrația – “nu e perfect, dar e cel mai bun sistem” – pentru a schimba această decizie. Pe pariu că nu veți reuși? “Sistemul” comunistoid al UE subminează economia, comerțul, bunăstarea, și fiecare e liber să comenteze ce vrea, dar obligat să asculte de mintea înfierbântată a unei minorități bine înfipte la “butoane”.

2 Shares
Share
Tweet
Share