3 December 2020
Home / Observații / Ce ne costă să reconstruim o viață?

Ce ne costă să reconstruim o viață?

“Imaginează-ți că într-o zi te trezești și îți dai seama că toată localitatea în care stai a fost distrusă. Casa în care locuiești s-a făcut bucăți, familia ta și vecinii au pierdut totul. Asta s-a întâmplat satului Dhading Jyamrung, aflat la 110 km vest de Kathmandu în Nepal.

Dhading Jyamrung a fost distrus din cauza cutremurelor de 7,8 și 7,4 grade care s-au produs în Nepal în luna mai. În urma acestui dezastru 3 persoane și-au pierdut viața și 95% din populația satului a rămas fără locuințe.

Noi vrem să-i ajutăm pe oamenii din Jyamrung să-și reconstruiască viețile și să-și recapete speranța într-un viitor mai bun.

Toți banii colectați vor fi trimiși direct prietenului nostru Bishnu Lamsal, care va cumpăra cele trebuincioase pentru reconstrucția caselor.” citește continuarea

Am aflat de acest demers grație unei vechi prietene care mi-a scris pe Facebook:

“O prietena încearcă sa strângă bani pentru a ajuta la reconstruirea unui sat din Nepal afectat de cutremur si doreste sa reuseasca pana la venirea musonului caci oamenii momentan locuiesc in corturi!

Ea are un contact acolo, pe unul din șerpașii cunoscuți de ea si soțul ei in urma cu un an, deci banii vor merge direct la comunitatea de acolo.”

Eu am donat. Așa puteți face și voi. Dacă toți cititorii dintr-o singură zi ai acestui blog ar dona măcar 5 dolari (suma minimă), suma totală căutată ar fi colectată și chiar depășită!. Știu că nu vă vine să credeți, dar dacă nu mai credem înseamnă că suntem mai lipsiți de speranță decât acești sărmani.

Nepal

 

34 Shares
Share
Tweet
Share