5 June 2020
Home / Uncategorized / A fost sau nu Rogozin atras in capcană?

A fost sau nu Rogozin atras in capcană?

Via Zero Hedge.

Să ne uităm pe hartă. Rogozin nu putea ajunge la Tiraspol cu avionul decât prin România sau Ucraina. Aceasta din urmă și-a închis spațiul aerian mai demult, deci Rogozin a zburat prin România. Una din întrebările la care autoritățile române trebuie să răspundă – fiindcă cetățenii acestui stat democratic au dreptul să cunoască adevărul – este dacă au știut DINAINTE că Rogozin ne traversează țara. Și dacă au știut, înseamnă că i-au permis. Și dacă i-au permis la dus, atunci să ne spună și de ce nu i-au mai permis la întoarcere. Ar fi bine să aflăm aceste răspunsuri până să auzim din gura lui Rogozin ce crede el despre români.

Moldova

Ucrainienii au fost consecvenți și au forțat avionul lui Rogozin să se întoarcă din drum. se pare că demnitarul rus a plecat spre Moscova cu un avion de linie de la Chișinău.

Acum, și Rogozin este plecat de acasă, dacă înțelegeți ce vă spun. Înainte să decoleze de la Tiraspol spre Moscova, omul își posta pe Twitter intențiile, așa ca să înțeleagă poporul rus cum se face mișto la nivel diplomatic: “Venim, în ciuda interdicției”.

Rogozin 2

 

Oare acest “mișto” să fi umplut paharul americanilor și să fi impus României să nu mai asiste pasivă la excursiile lui Rogozin? Sau, cum ziceam, totul a fost dinainte plănuit, așa ca să vadă și poporul român cine face mișto mai tare de cine?

În ambele cazuri, verdictul este unul singur: trist. O gloată de, scuzați expresia, politicieni își fac de lucru pe nervii contribuabililor.

[layout show=”1″]
0 Shares
Share
Tweet
Share